Feltankning - vi gör det lilla extra för att hjälpa dig

Feltankning

Feltankning - ingen fara - vi kan hjälpa dig

STARTA INTE MOTORN

En feltankning kan tyvärr hända. Förhoppningsvis kommer du på det medan du tankar, i annat fall så ska du stänga av bilen så fort du kan och ringa 031-511000.

Det kan räcka att du vrider om nyckeln för att det felaktiga bränslet ska förstöra bränslesystemet och i värsta fall även bilens motor. Åker du iväg med fel bränsle i tanken är risken ännu större att motorn skadas. En reparation av bränslesystemet kan kosta mellan 20 000-25 000 kronor. Läs mer om feltankningar hos insplanet.

EXEMPEL PÅ OLIKA TYPER AV FELTANKNING

Feltankning etanol – etanol kan endast användas i bilar som är avsedda för etanoldrift. Feltankning bensin i dieselbil – det räcker med små mängder bensin i en dieseltank för att motorn ska riskera att skadas. Feltankning diesel i bensinbil/bensinmotor Om diesel hamnar i en bensintank riskeras motorskador även i små mängder. När vi är på plats hos dig tar vi din bil till närmsta verkstad som kan sanera din tank. Feltankningförsäkring och sanering kan vara ett tillägg i din försäkring.

FELTANKNING ÄR EN DEL AV VÅR JOUR DYGNET RUNT

Vi vet att våra kunder inte alltid kan vänta och erbjuder därför omedelbar assistans. När det kniper kan du räkna med oss. Vår jour för feltankning är snabbast i Göteborg: Vi är på plats inom 20 – 30 minuter! Beroende på vad för bil du har kan du resa vidare kanske redan samma dag.

Ring: Feltankning jour Göteborg 031-51 10 00

Starthjälp

Kanske behöver du bara starthjälp? Isåfall kan vi hjälpa dig. Läs lite mer här om starthjälp och hur du själv kan ställa diagnos om du behöver starthjälp.

Verkstad

Ibland kan vi hjälpa dig direkt med mindre problem i vår verkstad, men vanligast är att vi hjälper dig med bärgning till en auktoriserad märkesverkstad.

Våra siffror

Vi har många års samlad erfarenhet av bilbärgning och relaterade tjänster

0 +
Bärgningar
0 +
Lastbilar
0 +
Motorcyklar
0 +
Husvagnar
Bilbärgning Göteborg 031-511000

24/7 Bilbärgning jour

Vi är snabbt på plats med vår bärgare i Göteborg när du behöver hjälp längs vägen. Vår bilbärgning i Göteborg hjälper dig med bilbärgning, starthjälp, feltankningar och transporter. Vi har även tungbärgare i Göteborg för bärgning av lastbilar, bussar och tyngre fordon.