Tungbärgning

Tungbärgning

Vi har lång erfarenhet och stor kunskap om tungbärgning. Det är en stor fördel då bärgningsuppdrag ofta är unika där varje fall kräver sin lösning och teknik. Efter många år i branschen har vi resurserna att lösa varje fall på bästa sätt. Inget uppdrag är omöjligt.

Bussbärgning

För att bärga dagens bussar som är byggda i en självbärande konstruktion krävs en särskild teknik och tungbärgare som är utrustade med en lång sticka och grill för att lyfta hjulen. Vi har resurserna och kunskapen för att utföra trygga och säkra bussbärgningar.

Personbilsbärgning

Vem som helst kan behöva bärgning nån gång. Man kan köra fast, få motorstopp eller något allvarligt fel på bilen. Oavsett vilken orsaken till stoppet är finns vi snabbt på plats och hjälper dig att bärga din bil tryggt och säkert därifrån. Vi samarbetar och har avtal med försäkringsbolagen. 
 

Ring: Startjälp jour Göteborg 031-51 10 00.

Vår starthjälp är snabbast i Göteborg: Vi är på plats inom 20 – 30 minuter!

  • Starthjälp dött batteri
  • Starthjälp personbil
  • Starthjälp Lastbil
  • Starthjälp Motorcykel
  • Starthjälp Grävmaskin

Vi utför starthjälp  i hela Göteborg dygnet runt.

För starthjälp dygnet runt vid ej svar hänvisar vi er till Jourcenter i Göteborg på 0761 – 75 10 00

Starthjälp

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo, viva la vida penci.

Verkstad

Ibland kan vi hjälpa dig direkt med mindre problem i vår verkstad, men vanligast är att vi hjälper dig med bärgning till en auktoriserad märkesverkstad.

Bilbärgning

Har du varit med om en olycka eller att bilen inte kan köras behöver du hjälp med bilbärgning. Våra bärgningsbilar klarar detta jobb med bravur.

Våra siffror

Vi har många års samlad erfarenhet av bilbärgning och relaterade tjänster

0 +
Bärgningar
0 +
Lastbilar
0 +
Motorcyklar
0 +
Husvagnar
bärgningsbil

24/7 Bilbärgning jour i Göteborg

Vi är snabbt på plats med vår bärgare i Göteborg när du behöver hjälp längs vägen. Vår bilbärgning i Göteborg hjälper dig med bilbärgning, starthjälp, feltankningar och transporter. Vi har även tungbärgare i Göteborg för bärgning av lastbilar, bussar och tyngre fordon.